Nena en Pasadena jeans en shirts shop
Nena en Pasadena jeans en shirts shop

Nena en Pasadena NXP

Nena en Pasadena NXP is gelanceerd in 2009, toen de sportieve superster Lance “Buddy” Franklin de krachten gebundeld heeft met een van de grootste herenkleding labels van Australië. Een edgy, outgoing en levendig street wear merk. Inmiddels is de reputatie opgebouwd uit innovatieve grafische prints die zeker opvallen in een menigte.

NXP werd al snel een van de grootste Australische streetwear merken via hun muzicale en sportieve afstemming. Uitgebreide en gedurfde berichtgeving in de media met met een groot bereik en een echte stecige merkattitude is de hoeksteen van het succes geworden.

Nena en Pasadena NXP flight Pant

In 2013 zag de tak #TAKEFLIGHT van het merk wereldwijd het licht en was de ontwikkeling en implementatie van Nena en Pasadena FLIGHT PANT een feit geworden. De handtekening in het Flight Pant design zijn de slim line “flight” zakken, in combinatie met de algemene slanke esthetiek. Het Flight Pant model, met zijn elastische enkel jogger werd al snel een must-have broek voor iedereen die er cool uit wil zien. In Europa is de Flight Pant al dé nummer 1 broek vanaf 2014 en heeft het merk gesegmenteerd als mondiale kracht.

NXP is een merk, dat inspiratie put uit de wereldwijde aanwezigheid en verbinding met de sportwereld. We zijn gedreven om de belangrijkste producten van vandaag te verfijnen, met alle inspanningen en verlangens waardoor de toekomst, aldus nena en Pasadena

Nena en Pasadena is sterk, mannelijk én gedurfd! NxP is zeker niet voor bangeriken!

Wanneer je jezelf echt in de spotlight wilt zetten en durft op te vallen, dan is de collectie van Nena en Pasadena echt iets voor jou! De prints op een aantal van de t-shirts zorgen er namelijk voor dat je opvalt wanneer je Nena and Pasadena draagt. Niet alle shirts zijn natuurlijk met toeters en bellen. Mocht je namelijk niet zo van drukke prints houden, dan we bij Check This Outfitook basic t-shirts van Nena en Pasadena. De hele NXP collectie is altijd van hoogstaande kwaliteit. Daarom houden wij bij Check This Outfit zo van dit australische merk.

Wij hebben ook ook ijzersterke non-denim broeken in de collectie, goed passend bij de eigenwijze en vette t-shirts. Genoeg keuze dus bij het spannende Nena and Pasadena merk bij Check This Outfit! Wil je meer weten over onze collectie van NXP?

klik hier voor de Nena en Pasadena categorie in onze webshop.

Buiten de lijn van Black Bananas vind je bij Check This Outfit ook shirts, broeken of caps van:

 

Nena en Pasadena NXP