MyBrand-nieuwe-Collectie

My Brand:
“Een beetje eigenwijs, maar vooral speels!”

MY BRAND, is inmiddels een internationaal kledingmerk geworden, dat geboren en getogen is in 2009, Amsterdam.
Het merk werd bekend door een duidelijk statement te maken tegen de “logo manie”. De T-shirts en sweaters van My Brand -met prints die grote modehuizen op de hak namen- moesten consumenten in de opstartfase het gevoel geven dat ze iets duurs kochten voor een goede prijs. De eerste jaren verkochten de broers Giuseppe en Domenico Giannattasio vooral twee modellen, in vier kleuren, wit, zwart, grijs en donkerblauw.

Inmiddels was My Brand een eigen leven gaan leiden en heeft een geheel eigen identiteit ontwikkeld. Giuseppe: “We zijn van de logo’s afgestapt. Het merk is nu een mix van een basic items met rijke stukken, denk: steentjes, glitters en glamour.

klik hier voor onze My Brand collectie

 

Na een enorm succes met de damescollectie, is het merk al langere tijd begonnen met het maken van kleding voor mannen. In de zomer van 2013, heeft My Brand de kleding familie met een junior-collectie uitgebreid. De kinderlijn is best brutaal. Niet iedere mama zou haar kind een shirt van ons aantrekken. Zo hebben we t-shirts met prints van agressieve honden en criminelen.

MY BRAND is een duidelijk en herkenbaar merk kleding voor vrouwen, mannen en kinderen met een eigen identiteit. My Brand maakt graag gebruik van gedurfde en speelse prints op verschillende soorten stof om jonge en trendy t-shirts, jeans, shirts en caps etc. te maken.

Iedere 6-8 weken is er inmiddels weer een nieuwe collectie. MY BRAND is daarom altijd zeker altijd up-to-date met de nieuwste trends in de mode en media. Durf je op te vallen en hou je een beetje van bling bling? Dan is kleding van My Brand zeker iets voor jou!

Klik hier voor de nieuwste collectie van MyBrand.

MyBrand-nieuwe-collectie