Black Bananas streetwear Amsterdam

“HET BEGON ALLEMAAL MET EEN DROOM”

Toen Wesley Balnikker tijdens zijn stage in de Caribic werkte, kreeg hij het idee om een t-shirt te maken voor een van zijn vrienden daar. Hij maakte het shirt en binnen no-time wilde iedereen zo’n shirt hebben! In zijn hangmat droomde Wesley inmiddels al af en toe om een eigen kledinglijn te beginnen.

Terug in Nederland, trok Wesley de stoute schoenen aan en begon serieus te designen. Binnen korte tijd was toen ook het “transformer Monkey logo” geboren. De naam “Black Bananas” volgde snel daarop en bleek de perfecte combinatie met het logo te zijn.
Wesley hield zelf altijd al van de “Streetstyle looks” dus het was een logisch gevolg dat hij met Black Bananas in het “street-style” segment begon te ontwerpen. Inmiddels is Black Bananas een van de gevestigde mekren in het streetwear segment. “De rest? Is History!”

klik hier voor onze nieuwe Black Bananas 2017 collectie

Wat ooit begon als designgrapje (het gestileerde aapje, de transformer monkey) op caps en tees, groeide binnen no time uit tot een vet nichemerk Black Bananas. Een Nederlands product uit Den Haag en verkocht van Amsterdam tot Maastricht.

Inmiddels is het merk Black Bananas al omarmd door vele BN’ers waaronder Yes-R, Jandino, Jörgen Raymann, Faya Lourens en heel veel bekende rappers en dj’s waaronder dj Freddy Moreira en Gio. Natuurlijk blijven ook de streetdancers die er toe doen in Nederland niet achter en dragen graag Black Bananas.

Bij Check this Outfit verkopen wij graag kleding van Black Bananas, omdat de shirts, jeans, caps en andere kledingstukken hun lekkere eigenwijze en vette uitstraling hebben. Het draagcomfort van Black Bananas is altijd goed en is altijd van goed materiaal gemaakt. Wil je meer weten over de Black Bananas collectie bij Check this outfit?
Klik dan hier voor de Black Bananas categorie in onze webshop.

Buiten de lijn van Black Bananas vind je bij Check This Outfit ook shirts, broeken of caps van:

 

BlackBananas